Vocalisten gevraagd

Koorproject GREED IS GOOD, SHARING IS BETTER


Op zondag 23 juni 2024 geeft CoMA Eindhoven een concert in De Kruisruimte in Eindhoven. We spelen dan een nieuwe compositie van de Eindhovense componist Mark Hendriks.


GREED IS GOOD, SHARING IS BETTER is geschreven voor koor en orkest. Daarom zoeken we vocalisten die hieraan mee willen werken.

Er komen drie koorrepetities plus twee repetities samen met het orkest. Alle repetities zijn op zaterdagochtend: 11, 18, 25 mei en 15 en 22 juni 2024. De locatie van de repetities wordt later bekend gemaakt.

We verwachten van de zangers die zich aanmelden dat ze in staat zijn om hun partijen thuis goed voor te bereiden. Het kan zijn dat je voor een auditie wordt uitgenodigd.

Onderaan deze pagina staan drie voorbeelden die een goede indicatie geven van de moeilijkheidsgraad. Aanmelden kan met het formulier onderaan deze pagina.

Mark Hendriks

De Eindhovense componist Mark Hendriks (1971) studeerde klassiek compositie in Tilburg met als bijvakken piano, muziektheorie en directie, in Amsterdam jazz componeren/arrangeren en ten slotte muziektechnologie en productie in Hilversum. Hij was daarna lange tijd werkzaam als componist/ arrangeur, dirigent, pianist/ toetsenist en producer in zowel de klassieke als lichte muziek. Tegenwoordig componeert hij vrijwel uitsluitend nog, afwisselend voor de concertzaal, (korte) films en multimedia in de meest uiteenlopende muziekstijlen. Zie markhendriksmuziek.nl en youtube.com/@markhendrikscomposer

Patricia Smulders

Patricia Smulders (koorrepetitor) is zanger, docent zang, koordirigent, docent (school-)muziek, heeft een diploma van Estill Voice International en doet momenteel Vocal Leadership opleiding aan Codarts Rotterdam. Patricia werkt als sopraan, dirigent en docent zang. Daarnaast treedt ze op als koorcoach en workshopleider.Zie vocaalatelier.nl.

De Kruisruimte

De Kruisruimte is een multifunctionele presentatieruimte in de Eindhovense wijk Tongelre. Het adres is: Generaal Bothastraat 7E, 5642 NJ Eindhoven

Aanmeldformulier

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Hier vragen we om een bevestiging dat je graag meedoet met dit project
Naam
Hier kort je muzikale en koorervaring beschrijven.